Юшка з кльоцками
Юшка з кльоцками

Юшка густа з кльоцками

    ,

26 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба (морський окунь, тріска, сріблястий хек тощо) - 300‑400 г

Вода - 1 л

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста

Картопля - 2‑3 шт.

Рис - 50 г

Олія -1 ст. ложка

Борошно - 1 ст. ложка

Зелень

Сіль

Перець - 3‑4 горошини

Лавровий лист - 0,5 шт.

Directions

1Рис промити кілька разів.

2Рибу вимити, очистити - видалити нутрощі та зябра, знову ретельно вимити і покласти в холодну підсолену воду. Довести до кипіння, варити 20 хвилин. Потім відвар процідити через сито або друшляк, рибу відкласти на окреме блюдо.

3У рибний бульйон додати нарізану моркву, цілу цибулину, нарізану картоплю, рис і варити на повільному вогні 20 хвилин.

4ТІСТО ДЛЯ КЛЬОЦОК: Борошно розвести з водою, зробити рідке тісто.

5Викласти ложкою тісто в киплячий суп і варити до спливання кльоцок на поверхню.

6В кінці варіння покласти прянощі. Варити ще кілька хвилин, посолити.

7Розлити суп по тарілках і посипати нарізаною зеленню.

00:00