Юшка зі ставриди перші страви здорове харчування 25 Квітня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Ставрида - 200 г Картопля - 1 шт. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Петрушка - 1 корінь Масло вершкове - 1 ст. ложка Зелень нарізана - 1 ст. ложка Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний - 3 горошини Directions 1Рибу обробити, промити. З голови та кісток зварити бульйон, в нього додати корінь петрушки, моркву, перець, лавровий лист, потім процідити. 2Бульйон знову довести до кипіння, додати філе риби, нарізану картоплю і варити 10‑15 хвилин. 3Туди ж можна додати вийняті з рибного бульйону нарізані петрушку та моркву, знову закип'ятити та настоювати 15 хвилин. 4Перед подачею посипати нарізаною зеленню.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00