юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка зі ставриди

    

25 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Ставрида - 200 г

Картопля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Зелень нарізана - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний - 3 горошини

Directions

1Рибу обробити, промити. З голови та кісток зварити бульйон, в нього додати корінь петрушки, моркву, перець, лавровий лист, потім процідити.

2Бульйон знову довести до кипіння, додати філе риби, нарізану картоплю і варити 10‑15 хвилин.

3Туди ж можна додати вийняті з рибного бульйону нарізані петрушку та моркву, знову закип'ятити та настоювати 15 хвилин.

4Перед подачею посипати нарізаною зеленню.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00