Юшка рибна з червоним перцем
30 Вересня, 2017
Fresco №1 2013 Листопад
- Cook: 25 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Бульйон рибний - 800 мл
Вино сухе біле - 100 мл
Риба річкова - 600 г філе
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Перець чилі - 1 шт.
Перець солодкий червоний - 1 шт.
Паприка солодка - 1 ч. ложка
Масло - 1 ст. ложка
Каперсіи - 1–2 ст. ложки
Лимон - 2 ст. ложки соку
Петрушка - 2 ст. ложки
Directions
1Почистити і дрібно порізати цибулю, часник пропустити крізь прес або посікти і потовкти у ступці. З перця чилі вибрати насіння і дрібно посікти, червону перчину почистити і нарізати кубиками. Рибне філе нарізати невеликими шматочками по 2–3 см.
2Розпустити у каструлі масло і тушкувати в ньому цибулю до напівпрозорості. Додати часник, перець чилі, червоний перець, заправити паприкою і готувати кілька хвилин.
3Влити в каструлю біле вино і почекати 2–3 хвилини, доки випарується алкоголь. Додати рибний бульйон, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.
4У бульйон покласти шматочки риби й каперси, через 3–4 хвилини вимкнути вогонь і додати сік лимона. Посолити за смаком.
5При подачі посипати дрібно посіченою петрушкою.
Перед уживанням солоні каперси, на відміну від маринованих, бажано промити, щоби позбавитися зайвої солі. Страву з цими каперсами, швидше за все, не треба буде досолювати.