Юшка середземноморська перші страви 1 Квітня, 2017 Блюда страсти (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 2 порції Ingredients Філе тріски або мерланга - 130 г Креветки - 40 г Кукурудза варена - 70 г Бульйон рибний - 3 склянки Вершки - 50 мл Олія оливкова - 1 ч. ложка Масло вершкове - 1 ч. ложка Цибуля ріпчаста - 1/3 шт. Селера - 1 стебло Часник рубаний - 1 ч. ложка Перець чилі - 1/3 шт. Борошно - 1 ч. ложка Картопля - 75 г Directions 1Розігріти оливкову олію та вершкове масло, додати нарізані цибулю, селеру та часник, спасерувати. Додати чилі та борошно. Помішуючи, смажити ще 1 хвилину. 2Влити рибний бульйон, потім додати нарізану кубиками картоплю. Довести до кипіння та варити 10 хвилин. 3Додати нарізану кубиками рибу і готувати ще 5-10 хвилин. 4Додати очищені креветки та солодку кукурудзу, посолити і поперчити. Влити вершки, перемішати. 5Подавати з гарячим хрустким хлібом. 00:00