Яблука з вишнею консервація 20 Лютого, 2018 Витаминные заготовки (Семь поварят) Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Яблука - 1 кг Вишня - 500 г Цукор - 600 г Вода - 200 г Directions 1ПЮРЕ З ВИШНІ: Ягоди, видаливши кісточки, бланшувати, потім протерти через сито. 2Цукор розчинити в киплячій воді, сироп охолодити. 3Яблука нарізати дольками, бланшувати 3-5 хвилин. 4Підготовлені яблука, вишневе пюре та цукровий сироп з'єднати, варити 25-30 хвилин на слабкому вогні. 5Готову масу розкласти в банки, герметично закупорити, перевернути догори дном, дати охолонути. 00:00