Яблука печені (з сиром (творогом) і журавлиною) десерти духовка 17 Березня, 2018 Сад огород цветник 2017 №6 (171) июль-август Ingredients Яблука кисло-солодкі - 8 шт. Сир (творог) - 150 г Журавлина - 50 г Яйця - 1 шт. Цукор - 2 ст. ложки Сироп ягідний (ожина або малина) Directions 1Яблука промити, видалити серцевину, не прорізаючи наскрізь. 2Сир (творог) змішати з яйцем і цукром. 3Яблука начинити сирною сумішшю, в кожне покласти по 2-3 ягоди журавлини. 4Викласти яблука в вогнестійке блюдо, підлити трохи води та випікати в духовці при 160‑180°С до готовності. 5Перед подачею полити ягідним сиропом. 00:00