Яблука, фаршировані сиром (творогом) і сухофруктами

    ,

12 Квітня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука зелені - 5 шт.

Сирна (творожна) маса - 150 г

Родзинки - 5 ст. ложок

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Манна крупа - 1 ст. ложка

Directions

1Яблука очистити від серцевини, зрізати верхівки.

2Яйце розбити, відокремити жовток від білка.

3Сирну масу змішати з родзинками, жовтком, цукром, манкою і вершковим маслом.

4Заповнити яблуко сирною масою, зверху закрити верхівками.

5Фаршировані яблука викласти на деко кришечками вгору та запікати в духовці 7‑10 хвилин при 200°С.

Дієта для зміцнення хребта

00:00