Яйця а-ля Бенедиктин

  , ,

6 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця перепелині - 4 шт.

Бекон сирокопчений або шинка - 4 скибочки

Хліб житній - 4 скибочки

Масло вершкове - 100 г + 5 г для змащування сковороди

СОУС:

Яйця курячі - 2 жовтки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Масло вершкове - 20 г

Сіль

Directions

1Підсушити скибочки хліба на сухій сковороді до золотистої скоринки. Так само обсмажити бекон.

2Налити в каструлю воду, довести до кипіння. Встановити зверху сковороду з тонким дном і злегка змастити її поверхню вершковим маслом. Акуратно вбити яйця на відстані один від одного. Коли білок затвердіє, обережно зняти їх лопаткою.

3Змастити хліб вершковим маслом, викласти зверху скибочки бекону. Вирізати з бутербродів і яєць кружечки за допомогою тонкостінної склянки. Викласти яйця на бекон.

4СОУС: Змішати жовтки з лимонним соком, збити за допомогою блендера, посолити. Розігріти вершкове масло і влити в суміш тонкою цівкою, продовжуючи збивати. Поставити соус на водяну баню і прогріти до потрібної густоти.

5При подачі полити готові канапе соусом.

00:00