Яйця, фарбовані цибулевим лушпинням страви з яєць Великдень, святкове 11 Липня, 2018 Пасхальный стол. Лучшие блюда к светлому празднику Ingredients Яйця Цибулиння (лушпиння цибулі) Directions 1Лушпиння зібрати заздалегідь в достатній кількості, тоді колір забарвлених яєць буде більш насиченим. 2Цибулиння попередньо промити, залити водою та варити від 30 хвилин. 3Потім дати йому настоятися у відварі. Настоювати можна від 3‑4 годин до 2 діб. 4Укласти яйця у відвар так, щоб він їх покривав повністю, та варити 10 хвилин. 5Вийняти, остудити.Залежно від кількості та кольору цибулиння шкаралупа може набувати різноманітні відтінки - від жовтого до цегельно-коричневого. 00:00