Яйця фаршировані закуски, страви з яєць єврейська кухня 8 Жовтня, 2016 Ingredients Яйця - 10 шт. Цибуля - 1 шт. невелика Морква - 1 шт. Сіль Перець чорний Майонез Сирок плавлений -1 шт. Directions 1Яйця зварити круто, розрізати навпіл і вийняти жовтки. 2Моркву натерти на дрібну тертку. 3Цибулю дрібно порізати і посмажити до золотистого кольору. 4Жовтки, моркву та цибулю змішати, посолити, поперчити, додати кілька ложок майонезу і ретельно розім'яти виделкою до однорідної маси. 5Фаршем наповнити яєчні білки. Викласти красиво на блюдо і прикрасити натертим на дрібній тертці плавленим сиром. 00:00