Яйця, фаршировані авокадо

  ,

8 Жовтня, 2016

Ingredients

Авокадо - 1 шт.

Яйця - 6 шт.

Помідори - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелений солодкий перець - 1 шт.

Креветки - 130 г

Лимонний сік - 1 ч. ложка

Білий винний оцет - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Перець каєнський - щіпка

Салат-латук

Коріандр - 1 ст. ложка

Directions

1Яйця зварити круто, розрізати навпіл і вийняти жовтки.

2Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку і викласти м'якоть в міксер.

3Збити блендером м'якоть авокадо і жовтки до однорідності.

4Дрібно нашаткувати цибулю, солодкий перець і частину варених креветок і з'єднати. Додати лимонний сік, оцет, сіль, каєнський перець і розмішати.

5Нафарширувати яйця приготованою сумішшю, зверху викласти креветки, що залишилися.

6Викласти на блюдо дольки помідорів, листя зеленого салату і фаршировані яйця, зверху посипати коріандром.

00:00