Яйця, фаршировані кропом

  ,

19 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Кріп

Сметана або майонез - 200 г

Directions

1Круто зварені яйця очистити від шкаралупи, розрізати вздовж, в окрему миску вийняти жовток і виделкою добре його розтерти.

2Додати солі, перцю і багато дуже дрібно нарізаного кропу (кропу треба покласти стільки ж, скільки вийшло розтертого жовтка, але якщо кропу менше, то теж не біда). Все ретельно перемішати, додати 1-2 ст. ложки сметани або майонезу, щоб маса була досить густою.

3Фарш ложечкою накласти в білок так, щоб вийшла форма яйця, скласти в тарілку і залити підсоленною сметаною або майонезом.

00:00