Яйця, фаршировані кропом і каперсами

  ,

18 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Соус чилі - 2 ч. ложки

Кріп (зелень рубана) - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Каперси - 12 шт.

Лосось солений - 12 скибочок

Цибуля зелена

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1У киплячій підсоленій воді варити яйця 12-15 хвилин і відразу охолодити під струменем холодної води. Очистити. Розрізати навпіл і дістати жовтки.

2Розтерти жовтки і змішати з соусом чилі, сіллю, перцем, кропом і рубаним часником.

3За допомогою кондитерського мішечка з фігурною насадкою наповнити цією масою половинки білків.

4Оформити каперсами, смужками лосося і зеленою цибулею.

00:00