Яйця, фаршировані м’ясом «Тун же сін танн»

  ,

28 Вересня, 2016

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 15 mins

Ingredients

Яйця - 6 шт.

М'ясо - 150 г

Вино - 50 г

Цибуля ріпчаста - 120 г

Імбир - 2 г

Сіль

Directions

1У шкаралупі акуратно зробити отвір, видалити білок, а потім і жовток, шкаралупа має залишитися цілою.

2М'ясо ретельно подрібнити, змішати з жовтками, частиною білків, вином, рубаним луком, імбиром, сіллю, добре вимісити і обережно наповнити цим фаршем шкаралупу. В кінці додати залишок білка.

3Кожний отвір заліпити шматочком тонкого паперу і 15 хвилин варити яйця на пару над каструлею з рисом.

00:00