Яйця, фаршировані оселедцем (з цибулею і булкою) закуски, страви з яєць 22 Вересня, 2016 Ingredients Яйця - 4 шт. Соус зі сметани або хрону - 1 склянка Оселедець - 1/2 шт. Цибуля ріпчаста - 1/2 шт. Булка - 1 скибочка Олія - 1 ст. ложка Сметана - 1-2 ст. ложки Молоко Перець Кріп (зелень) Directions 1Яйця зварити круто, очистити, розрізати впоперек, щоб утворилися зубчасті краї, вийняти жовтки. 2Оселедець добре вимочити, очистити, видалити кістки, порубати. 3Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії, додати рубаний оселедець, перець і ще трохи підсмажити. Дати охолонути. 4Додати намочену в молоці булку, порубані яєчні жовтки, сметану і добре перемішати. 5Цим фаршем начинити половинки білків, скласти їх, щоб яйце виглядало цілим, і обваляти в дрібно посіченому білку. 6Приготовлені яйця покласти на тарілку, прикрасити кружальцями помідора, нарізаною зеленою цибулею і закусочним маслом або полити кругом сметанним соусом і посипати зеленню кропу. 00:00