Яловича вирізка запечена з цвітною капустою, маринованими огірками, розмарином, шавлією, естрагоном і кінзою «Великосвітська»

    

6 Травня, 2018

Фаршированные блюда (Самые вкусные рецепты)

Ingredients

Яловичина - 800 г вирізки

Цвітна капуста - 400 г

Огірки мариновані - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Сметана - 150 г

Яйця - 3 шт.

Лимон - 1 ст. ложка соку

Розмарин - 1 ч. ложка

Шавлія - 0,5 ч. ложки

Естрагон - 0,5 ч. ложки

Кінза - 0,5 пучка

Зелена цибуля - 0,5 пучка

Олія - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо розрізати на дві частині, кожну частину відбити з обох боків, зробити надрізи, натерти всередині та зовні сумішшю з червоного та чорного перцю, шавлії, естрагону, розмарину та подрібненого часнику.

2НАЧИНКА: Цвітну капусту розібрати на суцвіття і поварити 3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Зварені круто яйця нарізати кубиками, зелену цибулю нашаткувати. Змішати всі підготовлені продукти, посолити, поперчити та заправити сметаною. Начинку ретельно перемішати.

3Наповнити начинкою підготовлене м'ясо та скріпити краї надрізів дерев'яними шпажками. Укласти в змащену олією форму, влити трохи води та покласти сметану.

4Запікати в духовці до готовності при середній температурі.

5Подавати, нарізавши порційними шматками, прикрасивши кружальцями огірка та гілочками кінзи.

00:00