м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина в пиві

    

28 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яловичина - 500 г

Цибуля - 2 шт.

Гірчиця - 1 ст. ложка

Пиво темне - 0,5 л

Хліб - 2-3 скоринки

Сіль

Перець чорний мелений

Кмин

Лимон - цедра

Зелений салат

Зелень петрушки або селери

Directions

1Ріпчасту цибулю натерти на дрібній тертці, змішати з сіллю, гірчицею, чорним молотим перцем. Цією сумішшю рясно натерти м'ясо і поставте на холод на 30-40 хвилин.

2М'ясо обсмажити в жирі на розпеченій сковороді, покласти в глибоку сковороду, залити пивом, додати кмин, лимонну цедру і хлібні скоринки, закрити кришкою і тушкувати до готовності в духовці.

3Готове м'ясо нарізати поперек волокон скибочками.

4Подавати з печеною або відвареною картоплею, прикрасити листям зеленого салату, зеленню петрушки або селери.

00:00