Яловичина, запечена у вині Бароло

    

11 Квітня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 12 hrs
  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 1,5 кг

Вино Бароло - 1 пляшка

Олія оливкова - 50 мл / 3,5 ст. ложки

Часник - 2 зубчики, нарізані

Цибуля жовта - 75 г

Морква - 60 г

Селера - 2 стебла

Розмарин свіжий - 1 гілочка

Шавлія свіжа - 1 пучок

Лавровий лист - 1 шт.

Гвоздика - 1 бутон

Кориця - 1 паличка

Перець - 3-4 горошини

Сіль

Directions

1Перев'язати яловичину кухонним шпагатом і покласти у миску зі спеціями, зеленню, нарізаним часником, нарізаними кубиками цибулею, моркву та селерою. Додати вино Бароло та маринувати у холодильнику 12 годин.

2М'ясо вийняти і висушити. Процідити рідину, зберігаючи овочі та маринад.

3Нагріти олію в жаровні та підсмажити м'ясо.

4Додати овочі з маринаду і продовжувати готувати; потім додати маринад, заправити сіллю, накрити кришкою і варити на слабкому вогні.

5Готове м'ясо дістати з жаровні і дати йому охолонути, щоб було легше різати.

6Тим часом пропустити соус через овочевий млин або змішати в кухонному комбайні, процідити через сито, а за необхідності уварити.

7Нарізати яловичину товстими скибочками та занурити у соус. Залишити їх на деякий час, щоб м'ясо перед подачею набуло смаку.

Підготовка: 30 хвилин
Маринування: 12 годин
Приготування: 3 години

00:00