м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Яловичина з чорносливом

    

28 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 1 кг

Хліб чорний - 350 г

Чорнослив - 100 г

Цибуля - 5-6 шт.

Томатна паста - 4 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 1 мультістакан

Лавровий лист

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Лук очистити, нарізати півкільцями.

2Обсмажити м'ясо на режимі «Смаження» 10 хвилин.

3Потім засипати цибулю і через 5-7 хвилин додати чорнослив, воду і томатну пасту. Готувати на режимі «Тушкування» 60 хвилин. Під час тушкування поступово додавати хліб, добре перемішуючи.

4За 10 хвилин до готовності додати сіль, перець і лавровий лист.

00:00