Яловичина «Мізерія»

    

29 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Prep: 6 hrs
  • Cook: 10 mins

Ingredients

Яловичина - 200 г

Часник - 1-2 зубчики

Майонез - 2 ст. ложки

Сир - 50 г

Зелень петрушки

Сіль

Перець

Directions

1Яловичину нарізати великими шматками, добре відбити, посипати сіллю, перцем, подрібненим часником, змастити майонезом і залишити на 4-6 годин.

2На шматки м'яса покласти нарізаний шматочками сир, згорнути їх у вигляді рулету, проткнути дерев'яними шпильками і укласти на блюдо.

3Запікати в сильно розігрітій духовці 7-8 хвилин.

4Подати з холодним гарніром, прикрасивши зеленню петрушки. Окремо подати соус з майонезу з хрону.

00:00