Ярина з олією

  ,   

30 Червня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Капуста червона

Квасоля

Картопля

Буряки

Огірки

Рижики

Гриби мариновані

Оливки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Олія

Лимонний сік

Зеленина

Цукор

Сіль

Directions

1Червону капусту дрібно пошаткувати, запарити, посолити і скропити лимонним соком.

2У салатницю покласти зварену квасолю, порізану кружальцями картоплю, посічені буряки, огірки, варені рижики, мариновані гриби, оливки. Краї салатниці прикрасити червоною капустою.

3Тоді гірчицю розтерти з олією, скропити лимонним соком, додати посіченої зеленини, посипати цукром, посолити і залити цим ярину в салатниці (капусту не заливати).

00:00