Ясса з курчат
Ясса з курчат

Ясса з курчат

    

3 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Курчата - 2 тушки

Лимони - 6 шт.

Цибуля - 6 шт.

Перець гіркий - 1 стручок

Олія - 250 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Замаринувати порції курчат у суміші лимонного соку й олії. Посипати сіллю та нарізаним гірким перцем, зверху - дрібно нарізаною цибулею.

2Протушкувати м'ясо в цьому маринаді та залишити на ніч.

3На наступний день курчат обсмажити.

4Мариновану цибулю підсмажити, додати маринад, розігріти та помістити в нього курчат. Влити склянку води і тушкувати 30 хвилин до готовності.

5До курчат подати свіжий хліб.

00:00