Ікра кабачкова (з томатною пастою)

  ,

23 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 500-600 мл

Ingredients

Кабачки - 1 кг (очищені - близько 800 г)

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Часник - 2-3 зубчики

Томатна паста або кетчуп - 2 ст. ложки

Олія рослинна

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Кабачки почистити (якщо кабачки старі, видалити насіння), нарізати кубиками.

2На рослинній олії обсмажити цибулю, додати моркву, обсмажити, додати кабачки, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.

3Додати видавлений через часникодавилку часник, тушкувати близько 10 хвилин.

4Додати томатну пасту, перемішати, тушкувати близько 5 хвилин.

5Готову ікру остудити та подрібнити у блендері.

6Ікру можна намазати на хліб і подати до супу.

Зберігається ікра в холодильнику близько тижня

00:00