Ікра лосося по-домашньому

    

17 Жовтня, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Свіжа ікра 1 лосося

Картопля - 1 шт.

Олія рафінована - 1 ч. ложка

Цукор - 1-2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Витягти ікру в плівкових мішках, помістити в складену в декілька шарів марлю і промити під струменем теплої води. Видалити плівки, що відокремилися, а ікру перекласти в нову марлю.

2В 1 літр холодної води помістити очищену картоплину і невеликими порціями додавати сіль, поки картоплина не спливе. Видалити картоплину. Додати цукор за смаком. Довести розчин до кипіння і остудити до 40°C.

3Помістити в розчин мішечок з ікрою на 1 годину.

4Витягти ікру, перекласти в керамічний або скляний посуд, додати масло.

5Зберігати в холодильнику не більше 3 днів.

00:00