Ікра щуки солона

    

26 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Ікра щуки - 250 г

Сіль - 1 ст. ложка

Вода - 1 л

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Свіжу ікру щуки, не виймаючи з плівкових мішків, помістити в складену в 2-3 шари марлю і ретельно промити під струменем води. Витягти з марлі, перекласти в скляну або керамічну миску і залити 500 мл окропу. Залишити на 2-3 хвилини, потім злити воду через сито, видалити відокремилися плівки. При необхідності повторити процедуру.

2Залити підготовлену ікру холодною водою, яка залишилася, розмішати. Знову злити воду через сито. Приправити сіллю за смаком, додати олію. Перемішати і прибрати в холодильник на ніч.

3Вранці ікра готова до вживання.

00:00