Індичка різдвяна

    , ,

1 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Індичка - 1 невелика

Горіхи - 0,5 кг

Чорнослив - 0,5 кг

Яблука - 0,5 кг

Рис - 1 склянка

Сметана - 200 г

Масло вершкове - 50 г

Майонез - 50 г

Сіль

Перець

Directions

1Підготувати індичку: вимити, підсушити.

2ФАРШ: Чорнослив замочити в гарячій воді та вийняти кісточки. Чорнослив, яблука і горіхи порізати. Рис зварити і змішати з дрібно нарубаними чорносливом, яблуками, горіхами.

3Набити фаршем черевце і зашити його. Індичку змастити сумішшю вершкового масла, майонезу та сметани. Покласти на деко, поставити в духовку та смажити 2,5 години на слабкому вогні, поливаючи жиром, що витопився.

4Подавати на стіл індичку цілою і різати її вже за столом.

00:00