Абрикоси в яблучному пюре

  

18 Лютого, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Яблука кислі - 1 кг

Цукор - 100‑200 г

Гвоздика - 3‑4 бутони

Directions

1Яблука розрізати на дольки, видаливши тільки плодоніжки, покласти в каструлю, додати 2‑3 ст. ложки води та підігріти під кришкою до повного розм'якшення яблук.

2Протерти яблука в гарячому вигляді через густе сито. У яблучному пюре розчинити цукор, ретельно перемішуючи, довести до кипіння і додати гвоздику.

3Абрикоси розрізати на половинки, кісточки видалити. Заповнити банки абрикосами по плічка, залити киплячим пюре з яблук.

4Стерилізувати.

00:00