Листя китайської капусти або зеленого салату - 4 шт.
ДЛЯ СОУСУ:
Майонез - 2 ст. ложки
Кетчуп - 1 ст. ложка
Коньяк - 1 ч. ложка
Сік ананасовий - 2 ст.мложки
Directions
1Креветок варити в підсоленій воді 5-7 хвилин, очистити.
2Авокадо розрізати уздовж навпіл, видалити кісточку, м'якоть скропити лимонним соком.
3СОУС: Змішати всі зазначені інгредієнти, заправте соусом креветок.
4На блюдо укласти листи капусти або зеленого салату, на кожен - половинку авокадо. У поглиблення, що залишилося від кісточки, покласти креветок, заправлених соусом. Оформити половинки авокадо маслиною, креветкою та скибочками лимона.