Аджапсандалі
Аджапсандалі

Аджапсандалі

    

28 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баклажани - 500 г

Цибуля - 4 шт.

Часник - 2 зубчики

Перець болгарський - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Помідори - 800 г

Петрушка - 4 гілочки зелені

Кінза - 4 гілочки зелені

Базилік - 4 гілочки зелені

Кріп - 4 гілочки зелені

Сіль

Directions

1Спекти невеликі баклажани, стежачи за тим, щоб вони не потемніли.

2Готові баклажани гарячими обережно очистити від шкірки та розняти на довгі волокна.

3Цибулю очистити, дуже дрібно нарізати та підсмажити на олії.

4Помідори відварити, протерти крізь сито, влити у підсмажену цибулю, додати товчений часник, попередньо ошпарений та дрібно нарізаний болгарський перець і тушкувати до загустіння.

5Потім підкласти підготовлені баклажани, дрібно нарізану зелень, посолити та, давши покипіти 2‑3 хвилини, зняти з вогню.

6Подавати страву холодною.

00:00