Аджика домашня з помідорами та перцем / з яблуками та морквою

    

27 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Помідори - 2,5 кг

Яблука - 500 г

Морква - 500 г

Часник - 200 г

Перець солодкий - 6 шт.

Перець гіркий - 3 шт.

Олія - 200 мл

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Овочі та яблука вимити й очистити, а потім подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки.

2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки та додати в неї олію та сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 50 хвилин.

3Додати подрібнений часник і тушкувати ще 10 хвилин.

4Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і герметично закупорити металевими кришками. Перевернути банки догори дном і залишити в такому положенні до охолодження.

5Оскільки в складі рецепту немає оцту, слід зберігати аджику в холодильнику.

00:00