Аджика з кабачків консервація мультиварка 23 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Кабачки - 3 кг Помідори - 900 г Морква - 400 г Перець болгарський - 400 г Цукор - 70 г Часник - 3 головки Олія - 100 мл Перець червоний мелений - 1,5 ст. ложки Сіль - 1 ст. ложка Directions 1Всі овочі вимити, очистити, подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку. 2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки. Додати сіль, цукор, влити олію. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину. 3За 10 хвилин до закінчення режиму покласти в аджику червоний мелений перець, перемішати. 4Розкласти аджику в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження. 00:00