Аджика з кабачків

    

23 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 3 кг

Помідори - 900 г

Морква - 400 г

Перець болгарський - 400 г

Цукор - 70 г

Часник - 3 головки

Олія - 100 мл

Перець червоний мелений - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Всі овочі вимити, очистити, подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки. Додати сіль, цукор, влити олію. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.

3За 10 хвилин до закінчення режиму покласти в аджику червоний мелений перець, перемішати.

4Розкласти аджику в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00