Ананас-гриль з ягідним джемом і морозивом десерти швидко 3 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 3 порції Ingredients Ананас - 0,25 шт. Морозиво - 100 г Джем ягідний (варення або топінг) - 20 г Коньяк - 20 мл Масло вершкове для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Листя м'яти Directions 1Зрізати у ананаса верхівку та шкірку. Нарізати кружальцями завтовшки 1,5-2 см. Видалити в кожному кружальці серцевину, якщо вона занадто жорстка. 2Обсмажувати ананас на сковороді-гриль, змащеній вершковим маслом, по 1-2 хвилини з кожного боку. 3Влити до ананасу коньяк, підпалити. 4Викласти кружальця ананаса на тарілку. Додати кульку морозива та джем. При подачі прикрасити десерт листочками м'яти. 00:00