консервовані гриби
консервовані гриби

Асорті грибне (маслюки й опеньки)

    

28 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Опеньки - 400 г

Маслюки - 600 г

Чебрець - 6 стебел

Лавровий лист - 2 шт.

Розмарин - 1 стебло

Олія оливкова - 500 мл

Оцет хересний - 3 ст. ложки

Перець каєнський - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби промити, очистити.

2Оливкову олію змішати з чорним перцем, подрібненими чебрецем, розмарином і лавровим листом. Суміш влити в чашу мультиварки, покласти гриби. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин. Гриби мають томитися, а не смажитися. Посолити та перемішати.

3Через 5 хвилин додати хересний оцет.

4Гарячі гриби укласти в скляні банки, закрити кришками та поставити стерилізуватися на 30-60 хвилин.

5Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00