Асорті з малосольної риби
Асорті з малосольної риби

Асорті з малосольної риби

  ,   

4 Лютого, 2019

Японская кухня

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Оселедець малосольний - 100 г філе

Горбуша малосольна - 100 г філе

Сьомга малосольна - 100 г філе

Помідори - 1 шт.

Апельсини - 1 шт. невеликий

Селера - 1 стебло

Саке - 1 ч. ложка

Directions

1Філе оселедця, горбуші та сьомги нарізати невеликими скибочками. Помідор нарізати кружальцями. Стебло селери нарізати. Апельсин розрізати навпіл, одну половинку нарізати кружальцями, з другої вичавити сік.

2Скибочки риби, кружальця помідора та апельсина, селеру красиво розкласти по тарілках, полити закуску апельсиновим соком, змішаним з саке.

00:00

Nutrition Facts

Calories224 ккал