Асорті м’ясне

  ,

19 Лютого, 2018

Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти)

Ingredients

Ростбіф (яловичина смажена) - 250 г

Телятина або баранина смажені - 250 г

Шинка варена або ковбаса - 250 г

Рябчики або смажена птиця / дичина - 5 шт.

ГАРНІР:

Салат зелений

Капуста червонокачанна

Огірки

Помідори

Цвітна капуста

Спаржа

Зелений горошок

Квасоля сручкова

Ягоди мариновані

Яблука мариновані

СОУС:

Майонез з корнішонами - 200 г або

Хрін

Оцет

Directions

1Краще всього складати асорті з 5-6 різних видів м'ясних продуктів, допускається - з трьох.

2Найбільш поширене поєднання продуктів: яловичина, телятина, шинка, рябчик або куріпка, язик, свинина, ковбаса, кури смажені.

3ГАРНІР: салат зелений або з червонокачанної капусти, огірки, помідори, цвітна капуста, спаржа, зелений горошок, сручки квасолі, мариновані ягоди, яблука тощо.

4Окремо подати СОУС - хрін з оцтом або майонез з корнішонами.

00:00