Баба з рису по-марокканськи десерти, каші та круп'яні страви марокканська кухня 28 Серпня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Рис - 200 г Молоко - 0,5 л Цукор - 80 г Ванільний цукор - 0,5 пакетика Масло вершкове - 1 ст. ложка Сіль - 1 щіпка ДЛЯ ПІДЛИВИ: Цукрова пудра - 100 г Какао-порошок - 2 ст. ложки Вода - 1 ст. ложка Масло вершкове - 1‑2 ст. ложки Directions 1Зварити рис у молоці, додавши цукор, ванільний цукор і вершкове масло. Остудити. 2СОУС: Просіяти цукрову пудру та какао, додати гарячу воду, перемішати, покласти вершкове масло. 3Рис розкласти в чашки та залити ще теплим соусом. 4Подавати в холодному вигляді на десерт. 00:00