оладки з морської капусти та вермішелі
оладки з морської капусти та вермішелі

Бабка вермішелева з морською капустою (оладки)

    

20 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вермішель - 200 г

Морська капуста відварена - 100 г

Морква - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сметана - 0,5 склянки

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Моркву потушкувати.

2Разом із вареною морською капустою моркву пропустити через м'ясорубку або збити блендером.

3Вермішель зварити, з'єднати з сумішшю.

4Жовтки розтерти з цукром, додати в них збиті білки, посолити, з'єднати з вермішелевою сумішшю.

5Олію нагріти на сковороді, в неї викласти ложкою оладкову суміш і підсмажити з двох боків.

6Подавати зі сметаною.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00