Бабка вермішелева з морською капустою (оладки) млинці, оладки, сирники здорове харчування 20 Липня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Вермішель - 200 г Морська капуста відварена - 100 г Морква - 2 шт. Яйця - 2 шт. Цукор - 1 ст. ложка Сметана - 0,5 склянки Олія - 3 ст. ложки Сіль Directions 1Моркву потушкувати. 2Разом із вареною морською капустою моркву пропустити через м'ясорубку або збити блендером. 3Вермішель зварити, з'єднати з сумішшю. 4Жовтки розтерти з цукром, додати в них збиті білки, посолити, з'єднати з вермішелевою сумішшю. 5Олію нагріти на сковороді, в неї викласти ложкою оладкову суміш і підсмажити з двох боків. 6Подавати зі сметаною.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00