Бабка яблучна солодка випічка українська кухня духовка 25 Вересня, 2018 50 рецептов украинской кухни Ingredients Яблука - 500 г Сметана - 0,5 склянки Яйця - 3 шт. Цукор - 5 ст. ложок Борошно - 2,5 ст. ложки Кориця мелена - 1 ч. ложка Масло - 1 ст. ложка Directions 1Цукор розтерти з яєчними жовтками та сметаною, поступово додавати борошно. 2Половину яблук натерти на тертці, половину нарізати дрібними кубиками без шкірки. 3Змішати все (цукор з жовтками та сметаною і яблука), додати корицю, збиті білки. Помістити масу у форму, змащену маслом та обсипану борошном. 4Випікати у духовці на невеликому вогні близько 1 години. 5Їсти у гарячому або теплому вигляді. 00:00