Баклажани в медово-лимонній карамелі

    

5 Березня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Баклажани - 500 г

Часник - 5 зубчиків

Мед - 3 ст. ложки

Лимон - 50 мл соку

Вода - 50 мл

Перець червоний пекучий - 0,5 ч. ложки

Коріандр мелений - 1 ч. ложка

Зелень

Олія

Сіль

Directions

1Маленькі баклажани розрізати уздовж навпіл, рясно посолити і залишити на 1 годину. Добре промити від солі, дати обсохнути.

2На олії обсмажити нарізаний тонкими скибочками часник. Його не викидати, просто вийняти з олії.

3У часниковій олії обсмажити з двох боків баклажани до готовності.

4Змішати мед з лимонним соком і водою, довести до кипіння, дати покипіти на мінімальному вогні 7 хвилин.

5Додати в мед часник, коріандр і червоний перець.

6Обсмажені баклажани змішати з карамеллю і посипати дрібно рубаною зеленню. Поставити в холодильник на пару годин.

00:00