Баклажани зі свіжими грибами

  ,   

7 Червня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Баклажани - 500 г

Гриби свіжі - 600 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Масло топлене - 100 г

Сметана - 1 склянка

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Баклажани вимити, нарізати шматочками товщиною 4 см, посолити, розкласти на дошці розрізом вниз, покрити іншою дошкою та поставити прес, щоб витік сік з гіркотою.

2Обсушені баклажани обваляти в борошні та злегка обсмажити в маслі.

3Цибулю нарізати кружальцями й обсмажити до золотистого кольору.

4Гриби вимити, крупно порубати.

5На дно каструлі покласти баклажани, на них гриби, потім цибулю і чергувати в тій самій послідовності (зверху мають бути баклажани). Все це залити сметаною, змішаною з борошном, посолити. Каструлю закрити кришкою і поставити в духовку на середній вогонь.

6Коли гриби зваряться, стануть м'якими і соку буде досить, вийняти страву з духовки та подати в тому самому посуді.

00:00