Баклажани з м’ясом, помідорами та сиром сулугуні

    

22 Лютого, 2018

Ingredients

Баклажани - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Яловичина - 350 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Сир сулугуні - 50 г

Яйця - 1 шт. + 1 білок

Олія

Сухарі панірувальні

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Баклажани розрізати уздовж на половинки. Зубчик часнику нарізати пластинками. У баклажані зробити надрізи і в них вставити плстинки часнику. Полити олією і поставити запікатися в духовку на 20-30 хвилин.

2З м'яса зробити фарш, порубавши ножем.

3Додати у фарш нарізаний помідор, нарізану кубиками цибулю, нарізаний кубиками сир.

4Запечений баклажан за допомогою ложки звільнити від м'якоті, залишивши шкірку цілою. Додати м'якоть до фаршу. Влити збите яйце, посолити, поперчити і перемішати.

5Начинити «човники»-баклажани фаршем.

6Збити яєчний білок і за допомогою пензлика змастити верх начинки. Посипати панірувальними сухарями та поставити запікатися в духовку на 40-50 хвилин.

00:00