Баклажани з печерицями по-турецьки

  , ,   

4 Березня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Печериці свіжі - 100 г

Баклажани - 1 шт. середній

Помідори - 1 шт.

Перець гострий зелений - 0,5 шт.

Часник - 2 зубчики

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Кінза

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати півкільцями, засипати сіллю, перемішати і відставити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Потім баклажани промити, віджати й обсушити.

2Печериці вимити, обсушити та крупно нарізати. Часник нарізати дрібно, гострий перець - тонкими смужками. Помідори нарізати такими ж розмірами, як печериці. Подрібнити кінзу.

3На гарячу сковороду налити олію і викласти баклажани в один шар. Підсмажити баклажани до рум'яності, перевернути.

4Покласти шампіньйони й обсмажити, помішуючи, 1 хвилину.

5Додати нарізані помідори, зелений перець, часник і кінзу. Перемішати, обсмажуючи на сильному вогні пару хвилин.

6Додати соєвий соус, ще раз все безперервно перемішувати близько 1 хвилини.

7Можна подати страву як гарячою, так і холодною, як закуску і як гарнір. При подачі посипати рубаною зеленню кінзи.

00:00