Баклажани, мариновані з овочами
Баклажани, мариновані з овочами

Баклажани, мариновані з овочами

  

24 Травня, 2018

Витаминные заготовки (Семь поварят)

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Перець солодкий - 100 г

Морква - 200 г

Петрушка (корінь) - 100 г

Часник - 1 головка

Перець червоний мелений - 2 г

Кріп - 100 г зелені

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Вода - 2 склянки

Цукор - 2 ст. ложки

Оцет яблучний - 1 ст. ложка

Перець чорний - 3 горошини

Сіль

Directions

1Дрібні недозрілі баклажани без плодоніжок надрізати на 3/4 довжини, варити в підсоленій воді 5 хвилин, потім покласти під гніт.

2Через 8‑12 годин приготувати ОВОЧЕВИЙ ФАРШ: перець, моркву, петрушку, часник і зелень кропу нарізати, заправити сіллю, перцем, перемішати.

3МАРИНАД: Додати у воду оцет, цукор, сіль і перець і прокип'ятити.

4Начинити баклажани овочевим фаршем, укласти в банки, залити маринадом, витримати 6‑7 днів. Після цього їх можна вживати в їжу.

5Зберігати баклажани в прохолодному місці.

00:00