Баклажани, мариновані з овочами закуски 24 Травня, 2018 Витаминные заготовки (Семь поварят) Ingredients Баклажани - 1 кг Перець солодкий - 100 г Морква - 200 г Петрушка (корінь) - 100 г Часник - 1 головка Перець червоний мелений - 2 г Кріп - 100 г зелені ДЛЯ МАРИНАДУ: Вода - 2 склянки Цукор - 2 ст. ложки Оцет яблучний - 1 ст. ложка Перець чорний - 3 горошини Сіль Directions 1Дрібні недозрілі баклажани без плодоніжок надрізати на 3/4 довжини, варити в підсоленій воді 5 хвилин, потім покласти під гніт. 2Через 8‑12 годин приготувати ОВОЧЕВИЙ ФАРШ: перець, моркву, петрушку, часник і зелень кропу нарізати, заправити сіллю, перцем, перемішати. 3МАРИНАД: Додати у воду оцет, цукор, сіль і перець і прокип'ятити. 4Начинити баклажани овочевим фаршем, укласти в банки, залити маринадом, витримати 6‑7 днів. Після цього їх можна вживати в їжу. 5Зберігати баклажани в прохолодному місці. 00:00