Баклажани по-корейськи консервація мультиварка 20 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Баклажани - 500 г Перець болгарський - 500 г Цибуля - 2 шт. Морква - 1 шт. середня Часник - 1 головка Перець червоний гострий - 1 маленький стручок Олія - 2 ст. ложки Оцет 9% -1 ст. ложка Сіль Directions 1Всі овочі вимити й очистити. Баклажани нарізати соломкою та помістити в глибокий посуд, засипати сіллю, перемішати і залишити на 1 годину. 2Всі інші овочі нарізати невеликими шматочками і також помістити в глибокий посуд, додати оцет і залишити маринуватися на 5 годин. 3У чашу мультиварки налити олію, покласти промиті від солі баклажани. Встановити режим «Тушкування» та смажити баклажани до золотистого кольору. 4Дістати готові баклажани та перемішати їх з маринованими овочами. 5Розкласти баклажани в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження. 00:00