Баклажани соте

  ,   , ,

22 Березня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Помідори - 2 шт.

Перець солодкий - 3 стручки

Масло вершкове - 100 г

Олія - 0,5 клянки

Сіль

Directions

1Баклажани очистити від шкірки, нарізати кружальцями, посолити та обсмажити в суміші вершкового масла та олії.

2Перець звільнити від плодоніжки та насіння, запекти, остудити і нарізати кубиками.

3Помідори дрібно нарізати, обсмажити, з'єднати зі спеченим перцем, посолити.

4На блюдо укласти кружальця баклажанів, на кожне кружальце - помідори з перцем, оформити зеленню.

00:00