баклажани фаршировані
баклажани фаршировані

Баклажани, фаршировані сиром

    

2 Лютого, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Баклажани - 400 г

Яйця - 1 шт.

Сир тертий - 0,5 склянки

Масло топлене - 1,5 ст. ложки

Сіль

Часник

Зелень

Directions

1Баклажани нарізати уздовж і видалити чайною ложкою м'якоть і насіння. Опустити їх в киплячу підсолену воду на 5 хвилин і відкинути на друшляк.

2ФАРШ: Подрібнити круто зварене яйце, додати тертий сир, топлене масло, сіль і часник, все ретельно перемішати.

3Фаршем наповнити половинки підготовлених баклажанів, покласти їх на деко, змащене маслом, полити маслом і запекти в духовці.

4При подачі на стіл посипати подрібненою зеленню.

00:00