Баклажани, фаршировані сиром овочеві страви духовка 2 Лютого, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Баклажани - 400 г Яйця - 1 шт. Сир тертий - 0,5 склянки Масло топлене - 1,5 ст. ложки Сіль Часник Зелень Directions 1Баклажани нарізати уздовж і видалити чайною ложкою м'якоть і насіння. Опустити їх в киплячу підсолену воду на 5 хвилин і відкинути на друшляк. 2ФАРШ: Подрібнити круто зварене яйце, додати тертий сир, топлене масло, сіль і часник, все ретельно перемішати. 3Фаршем наповнити половинки підготовлених баклажанів, покласти їх на деко, змащене маслом, полити маслом і запекти в духовці. 4При подачі на стіл посипати подрібненою зеленню. 00:00