Баклажани фаршировані (яловичиною) страви з м'яса італійська кухня 27 Серпня, 2018 50 рецептов итальянской кухни Ingredients Баклажани - 4 шт. Яловичина - 50 г Сир - 50 г Сухарі панірувальні - 50 г Яйця - 1 шт. Часник - 1 зубчик Помідори - 5 шт. Масло вершкове - 50 г Бульйон м'ясний Базилік Зелень петрушки Сіль Перець чорний мелений Directions 1Промити баклажани, видалити плодоніжки, зробити 4‑5 вертикальних надрізів навколо, посолити та залишити на 30 хвилин. 2ФАРШ: М'ясо дрібно порубати, перемішати з тертим сиром, панірувальними сухарями, яйцем, часником, дрібно нарізаними базиліком і петрушкою, сіллю, перцем. 3Змити з баклажанів сіль, обсушити їх і покласти фарш у кожен надріз. 4Обсмажити у вершковому маслі, додати очищені від шкірки та дрібно нарізані помідори, залити бульйоном і тушкувати на невеликому вогні. 00:00