Баклажани із бринзою

    

7 Лютого, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Баклажани - 300 г

Бринза - 100 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки шматочками + 1 ст. ложка розтопленого

Сухарі мелені

Сир тертий - 1,5 ст. ложки

Борошно - 2 ч. ложки

Directions

1Баклажани зпапекти в духовці до готовності.

2Форму змастити вершковим маслом, на дно покласти половину бринзи, нарізану скибочками, зверху - шар спечених баклажанів, розрівняти поверхню та покласти на неї вершкове масло шматочками. Знову покласти шар тонких скибочок бринзи, а зверху - шар баклажанів. Посипати сумішшю мелених сухарів і тертого сиру, полити розтопленим вершковим маслом і запікати в духовці 15-20 хвилин.

3На стіл подавати в формі.

00:00