Банани в клярі

    

2 Грудня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Банани - 8 шт.

Олія для фритюру

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Лимон - 1 шт.

КЛЯР:

Борошно пшеничне - 3/4 склянки

Сіль - 3/4 ч. ложки

Вода - 3/4 склянки

Directions

1КЛЯР: З борошна, води та солі замісити рідке тісто.

2Очищені банани запанірувати в клярі, вмочуючи 2-3 рази, та смажити в розігрітій до 180°С олії до золотистої скоринки. Викласти банани на серветки, обсушити.

3Подавати гарячими, посипавши цукровою пудрою й оформивши кружечками лимона.

00:00